Autor: 021.rs

Novi Sad
21.04.2023.
12:34
Vojvođanski klub upitao je vlasti u Srbiji da li će reagovati na teritorijalne aspiracije Mađarske prema Vojvodini.
  • Mastodont

    23.04.2023 09:13
    @Vazd

    Ostatak vremena glumiš da si građanin, što bi ti bilo teško da jedan dan u nedelji fantaziraš da si frižider?
  • панкрт

    21.04.2023 15:04
    Живела слободна Бачка! Војвођани су нам окупирали Бачку!
  • Vazd

    21.04.2023 13:29
    Tibi
    Saosecamo se!
    I mi Frizideri isto podrzavamo Vojvodjane i sve slobodne nacije (Jastuci, Futrole, Crnogorci, Zvucnici i ostali) takodje podrzavaju Vojvodjane!
    Srbi i Madjari su nam okupirali Vojvodinu e dosta je!
  • @smejurija

    21.04.2023 13:19
    "Mi koji živimo u Vojvodini". Ovde se misli na stanovnike AP Vojvodine, nezavisno od nacionalnosti. To je termin koji obuhvata sve one koji žive na ovom prostoru, stoga je sasvim u redu, a pre svega logički koherentno, jer sporna zastava prikazuje AP Vojvodinu u sastavu Velike Mađarske. Dakle, reč je teritorijalno o Vojvodini, a bez diskriminacije, sve nacije u njoj su osećale i osećaju posledice prethodnih ratova i netrpeljivosti. Tako da ne vidim šta je sporno u izjavi. Posebno što niko nije izjavio da je neko stradao zato što je Vojvođanin ili Vojvođanka.
  • zztop

    21.04.2023 13:15
    smejurija
    Dobro su te učili istoriju, al ti nisu rekli ko je pobio i rasterao mirne nemce i ostale posle rata i naselio njihove kuće i raspodelio imanja ...
  • Vladan

    21.04.2023 13:14
    @smejurija
    Ja se sećam da su Vojvođani 89-e proganjani s položaja kad je trebalo da se Vojvodina "vraća" Srbiji... Pa su onda svi Vojvođani koji su istovremeno i Hrvati proganjani iz Vojvodine i menjala su im se imena naselja da ne ostane za njima traga... Pa ste onda nas Vojvođane izvlačili iz kreveta i slali na front zbog vaših ratova... Pa su onda Vojvođani bombardovani zbog desetogodišnjeg srboidnog divljanja po regionu... Ima toga dosta za onoga ko poslednjih 30-tak i kusur godina nije bio trešten pijan, ili držao glavu duboko u go*nima.
  • smejurija

    21.04.2023 12:57
    Niko nikada ni u kom ratu nije napadao i ubijao vojvođane. Nisam nikad čuo da je neko stradao zato što je vojvođanin. Svi znamo da su ovde ubijani Srbi, Jevreji, Romi pa i Mađari i Slovaci tako da ne razumem kontekst "mi vojvođani znamo". Znaju Srbi, znaju jevreji itd a vojvođani o tome zaista nemaju pojma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna